Identifiering

Vad härnäst?

Er befintliga personalstyrka är till brädden fylld med talang. Vi kan hjälpa er att rikta strålkastaren rätt.

För att behålla och utveckla era talanger behöver ni veta hur ni hittar och uppmuntrar värdefull potential, men det första steget är att definiera vad potential faktiskt innebär i er organisation.

Cubiks experter kan tillsammans med er hjälpa till att definiera vad potential står för i ert sammanhang. När ni vet vad ni behöver har vi en portfölj med lösningar för talent management som kan hjälpa er att hitta de rätta personerna.

Utav erfarenhet vet vi att ett effektivt arbete med talent management skapar en energisk och engagerad personalstyrka.

Att identifiera individer som kan utveckla sina kompetenser för att sedan gå vidare till nya roller är också god affärslogik. Det är trots allt de som kommer att driva er organisation framåt i framtiden.

Identifiering i praktiken

Talangbedömningar identifierar både hög potential och ger deltagarna feedback samt praktisk information som kan kickstarta deras karriärer.

Cubiks samarbete med ArcelorMittal för att identifiera och utveckla personer med hög potential över hela verksamheten och flera kontinenter.

En fullt integrerad process för talent management åt Carrefour France med skräddarsydda utbildningar och utvecklingsplaner.

Att identifiera era talanger kan ge minskad personalomsättning bland personer med hög potential, samt en mer stabil successionsplanering.

Deltagare världen över rapporterar om en positiv upplevelse och värdefulla insikter.

 

Hör gärna av er

 

Skarp kunskap