Current Vacancy

Consultant

Cubiks är ett internationellt HR-konsultföretag med kontor i 13 länder över hela världen . Vi jobbar med assessment av talanger, analyser av data inom HR (People Analytics) samt onlinebaserad testning. Vi har en profil av att ha högkvalitativa tester och lösningar där kandidatupplevelse och kundnöjdhet står i centrum.

Bland våra kunder finns ledande företag över hela världen från alla typer av branscher. Vi erbjuder stöd och råd i alla HR-processer i det vi kallar kompetensdriven talent management.

Cubiks växer och har fått flera nya kunder senaste tiden och söker därför en legitimerad psykolog med minst 3 års erfarenhet till vårt tjänsteteam.

Som konsult i vårt tjänsteteam kommer du att arbeta med personbedömning/assessment, 360 graders feedback till ledare, coaching samt utbildningar i kompetensbaserad rekrytering. Tidigare erfarenhet av sådant arbete är meriterande men inte ett måste.

Viktigt för oss är att du har en förmåga att skapa förtroende i kraft av din person. Du är fokuserad på att nå resultat och att bygga upp och underhålla långsiktiga kundrelationer och fungerar bra både självständigt och i team.

-         Är du Leg.Psykolog med minst 3 års erfarenhet? (ej PTP denna gång)

-        Är du engagerad och ambitiös?

-        Vill du arbeta med urval och utveckling av chefer och medarbetare?

Då kommer du att stormtrivas som konsult hos oss på Cubiks!

Vi i Sverige är 10 konsulter/leg. psykologer som sitter vid Hötorget i Stockholm som samarbetar med våra 180 kollegor internationellt. Cubiks är ett medarbetarägt och ISO-certifierat bolag och har marknadens mest innovativa och stabila tester för personbedömning och utveckling.

Är du intresserad av att veta mer? Hör av dig till Ola, ola.jonsson@cubiks.com

Sista ansökningsdag är 161128 och vi tar emot ansökningar och intervjuar löpande.

Vi tar emot ansökan via epost: ola.jonsson@cubiks.com

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: txt rtf pdf doc docx.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.